Modelmakerij Aneko

Wij hebben het genoegen u mede te delen dat wij onze bedrijfsactiviteiten gaan uitbreiden door de overname van Modelmakerij Aneko uit Tholen. Hiermee kunnen we een breder pakket aan werkzaamheden aanbieden dan wat u van ons gewend was. Daarnaast zal blijken dat er na samen voeging van onze bedrijven een bedrijf ontstaat met meer daadkracht en slagvaardigheid dan we ieder afzonderlijk hadden.

Onze eigen mensen zullen na overname nog steeds bij ons werken, maar daarnaast zullen ook +/- 8 medewerkers van Aneko voor ons werken. U zult wellicht in de toekomst met nieuwe gezichten te maken kunnen krijgen. Friedhoff en Aneko staan bekend als vakmensen dus we zijn blij dat we ons team zo hebben kunnen uitbreiden.

Wij zien de overname als een enorme uitdaging waarmee we hopen ons bedrijf te professionaliseren. Wij vertrouwen erop u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kortom voor alle modelmaakwerk kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen, bel of mail ons gerust. Uiteraard bent u altijd welkom in 1 van onze vestigingen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.